Toto téma obsahuje 3 replies, má 4 hlasů a naposledy ho aktualizoval Ondrej Schaffer 17.9. 2018 14:19.
Pro odpověď se musíte přihlásit.
Domat Control System › Forums › Merbon IDE › Pripomienky a vylepšenia
Toto téma obsahuje 3 replies, má 4 hlasů a naposledy ho aktualizoval Ondrej Schaffer 17.9. 2018 14:19.
Dobrý deň, zasielam moje zistenia nedostatkov a návrhy na zlepšenia.
A celkovo by bolo dobré ešte popracovať na rýchlosti odozvy programu, lebo niekedy to je o nervy, hlavne pri editácii vo fupla.
Ďakujem
Dobrý den, děkujeme, podíváme se na to.
K bodu 1: po větších úpravách v programu je dobré reimportovat proměnné, protože při kompilaci může dojít ke změnám v Variable ID. V připravované verzi je HMI editor již součástí IDE a tohle se tam řeší.
Dobrý den,
s radostí jsem očekával vydání nové verze MerbonIDE, ale i s novou verzí se mi zobrazuje chyba při použití bloku „CONCAT“. Se třemi (a více) vstupy vyhodí při kompilaci chybu „zkrácení řetězce podporuje pouze 2 řetězce zároveň. Další verze to vyřeší“.
A tato chyba tam je i nyní ve verzi 2.3.0.3.
Dobrý den,
v nejnovější verzi Merbonu IDE 2.3.0.8 tuto chybu nepozoruji. Pokud to je možné, tak si stáhněte nejnovější verzi našeho vývojového prostředí.
Pro odpověď se musíte přihlásit.
Součástí této verze jsou úpravy jak v samotné službě, tak v instalátoru Merbon SCADA installer.
V sekci Ke stažení – Katalogové listy přibyly nově aktualizované katalogové listy pro čidla diferenčního tlaku Premasgard 21xx a 7112.
U některých PLC s OS Linux se po přehrání runtimu může stát, že webové stránky obsahují „rozsypané“ znaky a není přístupný BACnet server. To je způsobeno chybějícím záznamem v konfiguračním skriptu. Jak problém snadno opravit?
28. mezinárodní veletrh elektrotechniky, energetiky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení.