ISH 2019

Letošní ročník veletrhu ISH navštívilo 190 000 návštěvníků ze 161 zemí. Na tomto významném mezinárodním veletrhu vystavovalo 2532 firem z 57 zemí, přičemž asi dvě třetiny vystavovatelů bylo ze zahraničí. Je zajímavé, že Česká republika se umístila na 10. místě z hlediska počtu zahraničních návštěvníků veletrhu, což pro Domat znamená, že Frankfurt se stává významným místem setkání i s českými zákazníky firmy. Skutečně tomu tak bylo a vám všem, kteří jste vážili cestu až k našemu stánku, ještě jednou srdečně děkujeme. Věříme, že sjednocený design stánku dal jasně najevo, že Domat nyní nabízí kompletní spektrum hardwaru i softwaru pro systémy řízení budov – od periferií až po systém pro energetický management. Tím se zařazuje mezi špičku v oboru, což potvrdily i reakce návštěvníků stánku.

Nejvíce diskuzí a otázek bylo – tradičně – u panelů s PLC s runtimem Merbon, kolemjdoucí upoutala zejména modulární řada wall, založená na hardwaru a I/O modulech Wago. Novinkou byla bezdrátová čidla teploty a vlhkosti, systém pro bezdrátové řízení světel standardu DALI a gateway ze standardu wireless M-Bus na sériovou linku. Pro korporátní zákazníky, jako jsou obchodní či hotelové řetězce a distributoři energií, byla připravena rozšířená verze portálu ContPort.

Pro ty, kteří ISH nemohli nebo nechtěli navštívit, jsme připravili stejnou expozici na brněnském veletrhu Amper. Těšíme se na setkání – ať tam, nebo při nějaké jiné příležitosti!

IMG_0894 2