Amper 2019

Na letošním ročníku veletrhu Amper jsme představili celou škálu novinek. Návštěvníky nejvíce zaujala nová bezdrátová řada komunikativních regulátorů a pokojových ovladačů, ale také pokračující vývoj v řadě podstanic mark. Pozitivní ohlasy jsme slyšeli také na redesignovanou řadu I/O modulů a převodníků R…, kde zákazníci ocenili zejména zlevnění některých modulů při současném zachování či vylepšení technických parametrů.

Diskutovaným tématem byla také nová produktová řada Wall založená na hardwaru společnosti Wago. Je plně kompatibilní s rodinou programů Merbon, ať už se jedná o programovací nástroj Merbon IDE, či grafickou centrálu Merbon SCADA.

Návštěvníci, kteří doposud nebyli v kontaktu s rodinou programů Merbon, ocenili a vyzdvihli zejména komplexní řešení a intuitivní ovládání našich nástrojů a programů.

Děkujeme všem návštěvníkům za zájem o naše produkty a budeme se těšit na setkání nejpozději opět za rok.

Tým Domat Control System