Veletrh Amper 2015

V minulém týdnu se naše společnost zúčastnila 23. ročníku mezinárodního veletrhu AMPER, který je zaměřen zejména na elektrotechniku, automatizaci a komunikaci. Na letošním veletrhu se prezentovalo 600 společností z 22 zemí a navštívilo jej přes 44 500 návštěvníků.
evo2_web3Naším hlavním cílem bylo představit návštěvníkům novinky v oblasti hardware i software. Největší zájem, a to nejen v řadách návěštěvníků, ale také vystavovatelů a konkurentů, vzbudil nový programovatelný pokojový ovladač s dotykovou obrazovkou s vysokým rozlišením. Těší nás, že naše snaha skloubit čistý design s funkčností a uživatelsky přívětivým ovládáním se dočkal tak pozitivního ohlasu.
Stávající obchodní partneři ocenili také nové volně programovatelné regulátory pro menší typy aplikací, rozšíření nabídky komunikativních čidel či redesign vybraného hardwaru.

V oblasti software jsme představili novou generaci Merbon IDE, který mimo jiné umožňuje více variant programování a tím nabízí daleko širší využití.
Velice děkujeme všem obchodním partnerům, přátelům i návštěvníkům z řad odborníků a široké veřejnosti za návštěvu našeho stánku.