Intersolar 2014, Mnichov

Intersolar2014Přes stále pokračující trend zmenšování veletrhu Intersolar se Domat Control System této události zúčastnil, a to jako jedna z osmi českých vystavujících firem. Již tradičně jsme představili řadu novinek z řad produktů i služeb: například nový unikátní modul pro měření DC proudů M581, který umožní napojení jak na individuální měřící sondy, tak i na kompaktní sestavu obsahující 8 sond. Modul M581 je osazen snímačem teploty pro měření vnitřní teploty rozvaděče. Dále je vybaven dvěma digitálními vstupy pro snímání stavu přepěťových ochran a reléovým výstupem pro funkci vzdáleného odepínání pomocí DC odpínače.
Další představenou novinkou byl nezávislý certifikovaný monitorovací systém s reporty TÜV SÜD o stavu výroben OZE a jejich výkonnosti, PV Performance guard, a nový vizualizační systém pro analýzu a detekci chyb na FVE.
Děkujeme všem stávajícím i potenciálním zákazníkům za návštěvu našeho stánku a za projevený zájem o naše portfolio produktů a služeb.
Intersolar2014