Amper 2014, Brno

V minulém týdnu se naše společnost zúčastnila mezinárodního veletrhu AMPER. Navštívilo jej přes 43 000 návštěvníků a prezentovalo se zde na 630 společností. Náš stánek byl umístěn v části věnující se automatizaci, řízení a regulaci. I přes velkou konkurenci v našem oboru návštěvnici oceňovali otevřenost našeho systému, soustředění se na cizí integrace, se kterými se tak často setkávají a ucelenost systému včetně nabídky periferií. S kladným ohlasem se také setkal náš distribuovaný modul MLIO, který se snaží ušetřit část nákladu na kabeláž a rozměry rozvaděčů tím, že je umístěn co nejblíže periferiím, což nám potvrdilo správnost našeho řešení.

Velkým tématem pro mnoho našich návštěvníků zůstává sběr dat z různých typů měřičů. To splňuje náš komunikátor M007. Velmi nás potěšilo, že nám veletrh potvrdil rozšířenost řídícího systému mezi našimi návštěvníky. Tímto děkujeme všem obchodním partnerům, přátelům a zájemcům z řad odborníků i široké veřejnosti za návštěvu našeho stánku.