Veletrh Amper 2017

Amper2017

Naše společnost se zúčastnila jubilejního 25. ročníku veletrhu Amper v Brně. Tento veletrh je považován za největší veletrh elektrotechniky v České republice a na Slovensku, každý rok navštíví expozice zhruba 600 vystavovatelů okolo 50 000 návštěvníků. Přestože obecně bývá návštěvnost veletrhů každý rok nižší, o tento je stále velký zájem.
Letos jsme návštěvníkům představili již téměř kompletně redesignovanou a vylepšenou řadu I/O modulů a regulátorů řady mark… s vývojovým prostředím Merbon. Přestože se volně programovatelný pokojový ovladač Evo2 dostal do podvědomí systémových integrátorů, stále vyvolává velice pozitivní vlnu ohlasů, za což jsme velmi rádi.

Zaznamenali jsme také vzrůstající zájem o naši společnost ze strany vysokých i středních škol. Domat aktivně spolupracuje s ČVUT Praha a VUT Brno i s elektrotechnickými průmyslovými školami. Těší nás, že se nová generace odborníků bude moci vzdělávat a zdokonalovat se na našich zařízeních a s našim softwarem.

Děkujeme všem obchodním partnerům, přátelům i návštěvníkům za vznesené dotazy a podněty, ale i podporu, které se nám během veletrhu dostalo.