Spustili jsme nový web

Skvělá práce našeho marketingového oddělení dala vzniknout nové verzi webu firmy Domat Control System s.r.o., který máte nyní možnost otestovat.
Snažili jsme se zejména zjednodušit a zpříjemnit navigaci a pohyb po webu tak, abyste co nejrychleji našli informace, které potřebujete. Snahou našich pracovníků bylo také stránkám vtisknout moderní, přesto ale čistý a přehledný design. Doufáme, že se naše práce vydařila a díky nové podobě webu získáte rychleji přehled o produktových novinkách a systémových řešeních z nabídky firmy Domat Control System s.r.o.

O novinkách z produktového portfolia Vás budeme informovat v nové sekci produktové novinky.

Nový kabát získaly také reference společnosti.

Pro snazší komunikaci s pracovníky Domatu vznikla sekce kontaktní osoby, kde najdete spojení na každého z nás.

Na novém webu naleznete samozřejmě o mnoho více novinek a přejeme Vám tedy příjemné prozkoumávání.

Za Vaše pozitivní, ale samozřejmě i negativní ohlasy a připomínky Vám budeme vděčni. Zasílejte je prosím na info@nulldomat.cz. Pomůžete nám tak získat důležitou zpětnou vazbu pro další postup směrem k cíli, tedy k perfektnímu webu pro Vás, naše zákazníky.